torsdag 28 april 2011

Sömn

"Det finns inget som är skönare än att sova" kanske man säger, och kanske går med i en Facebook-grupp lite skämtsamt. Men allvarligt. Jag har inte upplevt allt, men jag kan inte komma på någonting som slår känslan av att vakna en skoldag och somna om när man egentligen borde gå upp. Jag betvivlar att något jag inte upplevt är bättre för den delen. Gjorde det medvetna valet igår att komma en halvtimme för sent till första lektionen. Gjorde jag det för att bli piggare? Nej, naturligtvis gjorde jag det för att det är sjukt skönt.

När jag ändå är inne på sömn så är det asnice att lägga sig efter plugg. När klockan är typ fem så kan man fråga sig hur effektivt det egentligen är. Jag gör det rätt ofta, så vill påstå att jag sover huvudsakligen för att det är naaaajz. I en sovsal.

3 kommentarer:

 1. I en sovsal <3

  Det är en ond cirkel för mig att sova efter skolan (även om det är sjukt nice) :o så kan man ju inte sova på natten XD

  SvaraRadera
 2. Alltså det är ju sjukt nice att sova efter skolan :O Enda nackdelen är att det kan bli svårt att träffa andra då, men det är ju bara en anledning att få andra att göra likadant! Det är enklare att plugga när man precis vaknat klockan 1 förresten.

  SvaraRadera
 3. Jag vägrar kommentera din dygnsrytm, den suger.

  SvaraRadera