onsdag 11 maj 2011

Berättande

Jag förstår inte folk som kommer hem, sätter sig vid datorn och spontant kommer på något att skriva om. Själv skriver jag alla mina inlägg i duschen. Även om det kanske är mer av idéer, med tillhörande idéer till idéerna, så tycker jag ändå att det är rätt imponerande att hitta på sju stycken i en omgång (mitt personbästa). I och för sig går desto mer ansträngning åt till att minnas grejerna ju mer bra grejer man hittar på. Försökte komma på en lösning en gång (i duschen), men varken anteckningsblock eller iPod touch™ uppfyllde kriterierna.Jag tror att alla (tvångsmässiga) människor har någon slags rutin för hur de duschar. Jag gör i alla fall saker i en viss ordning. Just ordningen hade jag inte tänkt gå närmare in på. Här antyder jag inte att jag sodomiserar mig själv utan det är snarare för att ni inte ska behöva föreställa er min nakna kropp (och må dåligt över hur mycket snyggare abs jag har) mer än absolut nödvändigt. Just eftersom att man redan bestämt hur man ska göra allt kräver inte själva duschandet särskilt mycket koncentration, vilket lämnar tid över till att tänka. 

Jag skrev att jag hade 28 utkast sparade. Det här inlägget är skrivet på fem av dem. Fortsätter jag beta av utkast i den takten räcker de knappt till fem uppdateringar, så för ekonomins skull delar jag av här. Fortsättning i morgon!

6 kommentarer:

 1. Har för mig att jag kommenterade detta inlägg igår, men eftersom blogger.com var cp igår så kanske det inte kom med :O

  Btw, du ska veta att det inte är lätt att inte fantisera om dig naken när du skriver så där!

  SvaraRadera
 2. Det gjorde du säkert. Alltså jag blev fett ledsen när mina inlägg försvann </3 Men såg inte kommentaren iaf!

  Hahaha insåg det när jag skrev det lol. Men du brukar alltid snacka om sånt ändå.

  SvaraRadera
 3. EH, kommer aldrig kunna duscha utan att vara avundsjuk på dina abs nu, ÅHNEJ BRUSTETHJÄRTA

  SvaraRadera
 4. "Jag förstår inte folk som kommer hem, sätter sig vid datorn och spontant kommer på något att skriva om." Story of my life, men det är bara för att jag har så mycket åsikter om allt och alla hahaha.

  SvaraRadera
 5. Vadå "brukar alltid snacka om sånt ändå"? XD Nu får du förklara dig!

  SvaraRadera
 6. Eh venne exakt vad jag syftade på, men. Om att du duschar antagligen?

  SvaraRadera