lördag 14 maj 2011

Duschar

(Det här skulle komma upp dagen efter det förra inlägget, men så ville inte Blogger det. Ni får föreställa er.)

Jag snackade om duschar. Jag funderar i dem. På tal om dem, kolla in detta. Det är fränt.

I min ungdom tänkte jag mycket även utanför duschen. Jag "berättade" mycket om saker, om mig själv tror jag. Som om det vore för någon annan, men i mitt huvud. Tiden gick, och efter ett tag berättade jag (fortfarande i mitt huvud) om sättet jag berättar saker på. Det här var något som jag gjorde utan att tänka på det, så när jag märkte att jag berättade om berättande kände jag att det var rätt silly och slutade abrupt.

Denna händelse i mitt sinneslandskap ledde ju oundvikligen till att jag berättade om den. Och avbröt mig. Började berätta om den här loopen, och slutade. Höll på så flera gånger om dagen i en vecka! Lite jobbigt srsly.


När jag blev lite äldre så slutade jag med sånt där. Vet inte om det är sån grej som alla tror är konstigt med dem men som alla upplever egentligen? Vet inte vad jag vill ha sagt med det här inlägget (och tänker inte tänka ut det så att jag kan fortsätta låta djup), men spontant känns det som att jag borde ha pratat mer när jag var liten?

Det var aldrig meningen att skriva så privata grejer i en blogg som autolänkar till Facebook. Kanske lär man känna mig bättre om man läser inläggen. Mer troligt är att man tror att jag är värsta skitstöveln lol

3 kommentarer:

  1. Alla har vi pratat med oss själva, även om det är i huvudet! Diggar att du vågar erkänna det :)

    SvaraRadera
  2. Räknas det som att prata med sig själv? :o Fett skämmigt isf. Ska ta bort inlägget lol.

    SvaraRadera
  3. Höhö. Jag har duschat i din dusch :$

    SvaraRadera