söndag 19 juni 2011

Intressen

Jag diskuterade intressen med en person eller flera för ett par månader sen, och kom fram till att jag inte har några värda. Värda i diskussionssammanhang åtminstone. Om vi kikar på ett par och vad de skulle säga om mig om jag skulle beskriva mig själv med hjälp av dem:

Datorer - "Jag är en nörd."
Anime/TV-spel - "Jag är en tönt."
Festa - "Jag kan inte ha roligt utan alkohol."
Vara med vänner - "Jag är tråkig."
Ingenting - "Jag kan inte hålla igång en konversation."

Nja. Och det är liksom ändå mina intressen på riktigt, speciellt det sista. Det skulle kunna funka om man utvecklade det lite grann, men det ger ändå ett ointressant intryck. Vid vidare betänkande kommer man förstås fram till att det inte finns några värda intressen över huvud taget:

Musik/Film/TV - "Jag är en estetare."
Kläder - "Jag är bög."

Hahaha njaaa. Om man ska vara helt allvarlig tror jag att både musik och film fungerar rätt bra. TV är till skillnad från det mesta jag listat rätt eget, på ett bra sätt. No offence mot folk som har intressena, jag överdriver förstås. Men vet ändå inte riktigt vad som är bra att säga. Jag vet att det finns "coola" TV-spelare, men tror att det är svårt att ge det intrycket. Har ni förslag? (Är det irriterande att jag avslutar vartannat inlägg med en fråga?)

9 kommentarer:

 1. Jag tycker om att du tolkar alla intressen till de mest negativa stereotyperna! xD

  Hmm, jag tror att man kan vara "cool" och intressant oavsett vilka intressen man än har. Personer som är stolt och passionerad över deras intresse och står för det blir automatisk "cool" enligt mig :)

  SvaraRadera
 2. Ja men det är ju så! Haha.

  Det hela beror ju som sagt på hur man säger det. Jag döljer inte mina intressen, men man måste ju inte presentera sig själv med det värsta haha. Jag tror det finns en lagomnivå någonstans, beroende på sällskapet.

  SvaraRadera
 3. Du är säkert fett avis på att jag är estetare :3 Men allvarligt då, det är väl lite som du säger, men ser inget negativt med att vara estetare. Diggar film och kommer alltid att digga film. Men om du vill ha ett intresse som verkar eget, intressant och som kan diskuteras kanske du ska börja samla på frimärken eller mecka med bilar :)

  SvaraRadera
 4. Men film är ju ett bra intresse som sagt.

  Haha säkert alla frimärkessamlares hemliga mål!

  SvaraRadera
 5. Sv: du har så tråkig smak, I am disappoint D:

  SvaraRadera
 6. ang. inlägget; Palla bry sig om vad det ger för intryck, låt dem tro vad dem vill.

  SvaraRadera
 7. Men alltså haha nipplepatcharna så äckligt. Fulaste klädesplagget ever.

  Tror inte vi tänker på samma sätt hahaha...

  SvaraRadera
 8. Älskar Claras kommentar och önskar att jag fungerade så haha <3
  Säg vad du vill säga. Tänk som om du vore full. Gör livet lättare.

  SvaraRadera
 9. ÅH ska börja med det :DDD speciellt i skolan

  SvaraRadera