torsdag 9 juni 2011

Mode är nu en av de större taggarna i taggmolnet, har ni tänkt på det?

Jag vaknade runt 15.30 idag. Lite tråkigt, för jag blev väckt, och den sista lektionen hade redan varit, så jag kunde gott ha sovit vidare. Att jag missade skolan var både tråkigt och oväntat, tydligen har väckarklockor ingen effekt på mig (topp 3 coola superkrafter). Innan min mamma åkte iväg igen berättade hon hur som helst att jag hade fått ett paket. Jag skulle ha fotat framsidan, men vill inte att någon av mina över 5 läsare ska få tag på min adress.

Paketet var väntat, för tittar man noga i kommentarerna till det här inlägget ser man att en snubbe från Planka.nu lovat att skicka en. Jag har funderat lite på vad haken är, men det kan knappast skada att göra en oberoende granskning av det jag fått hem.

Samtidigt är det en kasse, så hur mycket finns det att skriva om den haha? Jag är lite osäker på längden på handtaget. När man håller den i rak arm så är den inte långt ifrån golvet, ska det vara så? Är inte helt säker på om kan ha den över axeln, eller hur ostajlat det vore alltså. Annars är den snygg och så. Faktiskt lite tråkigt att jag inte kommer ha några böcker att bära i den i sommar. Would buy.

Jag tog en bättre helkroppsbild egentligen, men där syntes inte mina fötter. Känns som att de är en viktig del av dagens skabboutfit, hahaha.

2 kommentarer:

  1. Men det är ju snyggare om handtaget är långt! Man ska inte hålla den i handen, den ska hänga på axeln :)

    SvaraRadera
  2. Det är så alltså? :O Gick runt med den i förrgår, funkade rätt bra.

    SvaraRadera