fredag 17 juni 2011

Tintin

När jag var liten hade familjen en samling Tintin-kassettband. Jag har faktiskt inte läst ett enda av seriealbumen, men kassettbanden var jag väldigt förtjust i ändå. Jag lyssnade alltid på dem när jag skulle sova. Det var lite jobbigt att gå upp efter 25 minuter och vänta på kassetten (var ni med på den tiden känner ni igen er), men på det hela taget värt det.

Alla färdiga album finns på kassett. Vi hade naturligtvis inte allihopa, men en dag för ett par år sen kände jag mig nostalgisk och hittade dem på internet. Jag skäms inte för att säga att jag fortfarande lyssnar på dem dagligen! Tar dock bort playsen från Last.fm regelbundet för att de förvränger min statistik annars.

Man skulle alltså kunna säga att jag i hela mitt liv har somnat till Tintin. Problemet är bara att jag har börjat somna av Tintin. När man sitter uppe och pluggar. Och råkar se en bild på Tintin, eller nåt. Det är bara kört. Mot sängen.

5 kommentarer:

 1. Jag hade en såndär kickass radiospelare som på något vänster lyckades vända sig själv :D

  Men alltså, vad roligt! Jag har också Tintin som en gammal insomningsvana, fast jag läste böckerna istället. (jag visste för att vara ärlig inte ens om att de fanns som kassettband? Fast jag är inte förvånad. Jag uppskattade däremot filmerna också!)

  SvaraRadera
 2. Du är så överklass alltså, hahaha!

  Jag har Tintin i hajsjön på band :P

  SvaraRadera
 3. Lyssnade inte på just Tintin, men lyssnade på annats bajs som mamma hade köpt. Fast jag somnade mitt i sagorna, så jag slapp att vända på kassetten :3

  SvaraRadera
 4. Jag försökte alltid läsa seriealbumen när jag var liten men tröttnade efter typ en sida haha.

  SvaraRadera
 5. Alltså allmänt, kassettband <3

  Hahaha sämst.

  SvaraRadera