måndag 4 juli 2011

Sverige är avlångt men inte på bredden

Jag har inte uppdaterat bloggen, för jag har HAFT ETT LIV eheh. Här kommer ett urdrag ur det! Jag tänkte skriva en Facebook-status istället, men kom på typ 6 fyndiga saker att skriva, och beslutade mig för ett inlägg istället. Så börja räkna!Bortsett från veckorna jag jobbat och tjänat pengar tror jag att gårdagen har varit den mest produktiva dagen på hela lovet. Jag vaknade ungefär 10. Sen satte jag igång att kolla på Naruto. Det kanske inte låter produktivt, men det är fillers som bara behöver plöjas igenom, så jo!

Jag har haft lust att cykla till Örebro en längre tid. Jag fick nog först idén när ett gäng skulle cykla till NärCon. Jack (för vi brukade first-name basis när jag senast pratade med honom) frågade mig till och med om jag ville följa med. Jag tänkte att nja, jag skulle nog dö ungefär i Skälby. Jag vet inte exakt vad som gav mig lusten att åka just nu (med viss sannolikhet Rock Lees kondition), men bestämde mig för att dra.

Jag vägrade gå ut helt ofixad, så började styla håret. Inga bilder, för jag höll på i två timmar och det blev ändå inte bra hahaha. Det var ascoolt när jag kom hem i alla fall. Men mer om det i nästa inlägg, så håll till godo!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar