tisdag 26 juli 2011

trug4m3r97

Av de communities jag är medlem i är nog min Backloggery en av de få jag inte länkat till här. Sidan är väldigt enkel i det att den inte har någon databas för spel (eller kan kopplas till Twitter grr) men i övrigt gör den rätt precis vad jag vill av den. Ja, jag tycker om att skriva listor. Ja, det är det enda jag gillar med att spela TV-spel, men jag kan inte sluta, så vad mer kan man göra än att fortsätta?

En av mina nyare hobbyer är att spela igenom spelserier i kronologisk ordning:

Jag är för tillfället fast på time runs i Sonic Pocket Adventure efter SNN:s otroligt tveksamma timeline (det är inte den bra Sonic-wikin, men den andra är för bra för att skriva ner såna tveksamma grejer). Spelet är rätt hyllat och det är också väldigt bra, med ett otroligt återspelningsvärde. 8/10.

I Mario-serien har jag inte kommit längre än Yoshi's Island. Det märks att de två sista (extra)banorna är de sista om man säger så. Också ett riktigt bra 8/10-spel. Man kan fortsätta på det här sättet i hur många serier som helst. Jag har funderat på Metroid och Zelda. Jag håller på med Mega Man, där frågan är hur långt utanför huvudserien jag är sugen att gå. Och det är bara en bråkdel av de serier jag är fast i. Egentligen räknar jag bara upp dem för att själv få koll på situationen. Och för att ni ska förstå, att livet är hårt.

1 kommentar: