söndag 11 mars 2018

Gamla album

Mitt evighetsprojekt att lyssna igenom jättemycket musik som jag hade liggandes börjar närma sig sitt slut. Det är kul, men också lite en ansträngning att behöva leta efter ny musik istället för att bara ta det som ligger på kö. Förutom att jag har massor nya och redan gamla popalbum att lyssna på har jag tänkt att jag ska försöka lyssna om på lite gamla favoriter. Här kommer tre!


Lyssnade på det här albumet som ett för att försöka omvärdera det. Önskar verkligen att jag tyckte om det, men det var tyvärr supertrist den här gången också. Bäst är:
Även om det gått 24 år sen sist
så kan jag ändå minnas varje detalj
Din tysta lilla etta där i regnet
och In Liverpool på repeat
Fast vi lever på olika kontinenter nu,
en miljon mil från varann,
så minns jag de där dagarna som de bästa
De gled in i varann och försvann
Gillar sentimentaliteten där. Också:
Säg vad du menar när du säger att du
menar vad du säger när du säger vad du
tänker och känner när du säger det till mig
Den gillar jag bara för att det rullar bra på tungan! Men som helhet tråkigt att det inte var ett bättre sista album.


Så bra! Bara ös hela vägen igenom. Har hört någon säga att det är överproducerat, men jag tycker det är lagom producerat. Lady Gagas senaste album var också trist för den delen, men förhoppningsvis kommer det nåt annat nästa gång.

Jag brukar påstå att det här är mitt favoritalbum av Kent när någon frågar, så var tvungen att lyssna på det för att se om det stämmer. Det gjorde det tyvärr inte! Tycker fortfarande att singlarna och några andra låtar på albumet är väldigt starka, men det blev lite långsamt sammantaget.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar