lördag 17 mars 2018

Min Twitter-bio

Jag har Twitter! Där heter jag @augustjanse. Det är inte alla som fattar grejen med Twitter, men mitt standardråd är att man måste lägga lite tid på att odla sitt flöde innan man kommer in i det. Det bästa med Twitter är att man kan automatiskt får höra vad alla pratar om att, så att man framstår som allmänbildad trots att man inte alls vet vad som händer i Mellersta Östern. Det sämsta är att det är väldigt beroendeframkallande.

Här är min nuvarande Twitter-bio:
Bedrövlig drömmare. Redan sen hit när jag kom. Smärtan av att ha ett tråkigt liv. Ett annat sätt att vara ung.
Twitter-formatet kräver att man håller sig ajour med sin samtid, så därför kanske man borde uppdatera bion då och då. Då ryker också gamla delar. För att jag ska kunna plocka fritt senare kommer här en genomgång av vad jag har för tillfället:


Text Källa Riktighet
Bedrövlig drömmare Kom på som min beskrivning när jag skulle registrera mig på nya Skunk. Rullar bra på tungan. Är väl inte så bedrövlig. Framför allt inte en drömmare. Så stämmer dåligt!
Redan sen hit när jag kom Lorentz – Ingenting är för ingenting. Tydligen snott från Kanye. Är sen rätt ofta, så stämmer bra.
Smärtan av att ha ett tråkigt liv Säkert! – Det var tre månader sedan idag. Underskattad B-sida, lyssna på den om du inte gjort det tidigare. Lite dramatiskt kanske. Men det är så det ska va.
Ett annat sätt att vara ung Från Hannah med H, filmen med The Knife-soundtrack. Eller från romanförlagan med raden i namnet. Är inte så unik, men kanske till viss del.
PS. Finns några rader som jag redan tagit bort, men tror att jag sparat någonstans. Se fram emot att jag hittar dem.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar