torsdag 15 mars 2018

Pop i topp

Jag har faktiskt aldrig gjort något chart över mina favoritalbum, utan bara låtit lyssningarna tala för sig själva. Det funkar dock inte särskilt bra, eftersom jag främst lyssnar på musik jag inte gillar. Men den här listan kanske kan fungera som något åt det hållet.

Stabilt och bra (holy binity). Blev inspirerad att lyssna på Marina av någon poppig jag följde på Tumblr (alltså länge sen), men jag blev rätt besviken av första albumet och lyssnade bara några gånger. Men det här är superbra. Kanske borde ge det första en ny chans också. Och det tredje.

Ett konceptalbum om att dejta kvinnor från utlandet / flyktingkrisen. Ganska smart faktiskt. Å andra sidan så handlar hans nästa album också om att prata engelska med tjejer, så han kanske bara kände sig tvungen att ha en allvarlig breakdown i det här albumet utöver det.

Så gammalt! Ändå bra. Sämsta är Speechless, som ändå funkar ganska bra som ett mellanspår. För väl att man inte blåste upp det här till ett fullängdsalbum med massor fillers.

2 kommentarer:

  1. Could I be any more hipster!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, om jag slutade lyssna på Lady Gaga kanske.

      Radera