lördag 9 juni 2018

Love & E•MO•TION

Medan Amanda var i Luleå flyttade jag in från köket till mitt skrivbord i vardagsrummet igen, och fortsatte lyssna på popmusik. Bara det att jag har hunnit få en backlog medan jag lyssnat på P2 av nya singlar och släpp. Vet i och för sig inte vad jag vill lyssna på efter att jag är färdig med det ändå.


Har nästan bara lyssnat på The Fame Monster och ARTPOP när jag återbesökt Lady Gaga, så tänkte ge det här albumet en ny chans. Lite spretigt, men ändå ganska bra. Godkänd uppföljare.


Det här albumet är ändå lika bra som de andra. Nästan. Bättre än det första i alla fall.


Det är också ganska bra. Flera låtar som står ut, även om produktionen inte är lika slipad. Det mest intressanta med det är att det är creddat till Jonathan och hjältar, vad det nu betyder.


Lyssnade för att lyssna på Side B+ efteråt. Verkligen bra, men inte lika bra som Side B.


2013 års bästa album, enligt svenska kritiker. När jag lyssnade kände jag att det var det bästa albumet som någonsin gjorts. För några år sen fick det mig att börja lyssna på Håkan. Återstår att se om jag kan hitta något bättre album, men det är en klar kandidat till absolut favorit.


Bästa albumet 2012. Riktigt mäktigt, fast tycker kanske ännu mer om Stay Gold. Rätt besviken på att inget annat av dem är lika bra.


Bästa albumet någonsin, enligt RYM (i alla fall när jag kollade). Jag var rätt oimponerad av Radiohead när jag lyssnade igenom diskografin, men blev så att säga överväldigad av hur bra det var när jag lyssnade nu. En sedelärande historia om förväntningar, eller?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar